Jaxon, copilul născut fără o parte din cap, a murit: povestea lui a înduioșat o lume întreagă

Pentru unii Jaxon nici măcar nu ar fi trebuit să se nască. Suferind de microcefalie, o tulburare rară de dezvoltare care determină lipsa unei părți a craniului, medicii le-au spus părinților  că bebelușul nu va supraviețui mult timp. Însă cel mic a surprins o surprins o lume întreagă devenind astfel „copilul minune”. Din păcate, părinții au  anunțat vestea tragică despre care nimeni  nu voia să audă. “Jax a murit liniștit în brațele mele”, a anunțat tatăl pentru News4Jax. „A fost înconjurat de părinți și familie și s-a bucurat în plin  dragoste și răsfăț în ultimele momente ale vieții sale ” Băiatul avea 5 ani.

Jaxon, un bebeluș foarte puternic care s-a născut “fără creier” are un mesaj pentru noi toți

IATĂ POVESTEA LUI 

 

Jaxon s-a născut în Florida în 2014 cu  așa-numita „micro-hidranencefalie”: doar o parte a craniului era dezvoltat iar creierul  avea aproximativ 1/5 din dimensiunea normală. O patologie despre care părinții lui Jaxon știau din înainte. Chiar mai mulți doctori i-au sugerat mamei sale, Bretania, să facă avort. Dar părinții băiatului au spus „nu”. “Am vrut să-i oferim o șansă, o șansă de a lupta”, a spus Brandon. Pe măsură ce a băiețelul creștea, progresul  său a fost urmărit pas cu pas : Jaxon nu a reușit niciodată să meargă sau să vorbească, dar reușea cumva să comunice cu părinții : printr-un  zâmbet, un strigăt, o privire. “Este miracolul nostru.   Cu siguranță este micul nostru erou “.

Zilele trecute, sănătatea lui Jaxon s-a înrăutățit. În ciuda tratamentului din spital, inima băiatului mic a încetat să mai bată. “Nu știm cum vom depăși această pierdere”, a spus Brandon. “Tot ce știu este că mândru de fiul meu, cât de mult îmi va fi dor de el, cât de mult mi-a schimbat viața.” Tatăl său a subliniat că moartea lui Jaxon nu are legătură cu COVID-19.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.