Japonia: un ton a fost vândut la licitație cu 1,5 milioane de euro

Proprietarul japonez al unui lanț de restaurante de sushi supranumit „regele tonului” a cumpărat la licitație cel mai mare ton de pe piața de pește principală din Tokyo: 1,5 milioane de euro

Kiyoshi Kimura, proprietarul lanțului Zanmai și onorând deja știrile pentru achiziții record, a plătit 193 de milioane de yeni pentru un ton roșu care cântărește 276 de kilograme: “Acesta este cel mai bun”, a spus Kimura reporterilor după licitație.  “Da, este scump, dar  vreau ca și clienții noștri să mănânce foarte bine anul acesta.”

Citește și Un băiețel de 3 ani a fost ucis în bătaie de rudele lui, inclusiv mama: era prea obraznic

Anul trecut a plătit 2,7 milioane de euro pentru un ton de 278 de kilograme. În 2013, plătise mai mult de două ori mai mult pentru un ton mai mic, de doar 222 de kilograme. Tradiționala licitație a a vut loc de Anul Nou.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.