Japonia: un bucătar a inventat un maxi burger cu aur și trufe pentru împărat. Cât costă?

Un bucătar american din Japonia a inventat un maxi burger de 3 kilograme și  25 de centimetri în diametru stropit cu aur comestibil, carne de vită și trufe negre pentru a sărbători noul împărat japonez Naruhito.

Costul? 800 de euro !

 

“Vrem să-l sărbătorim pe noul împărat și noua eră în Japonia”, a explicat bucătarul american Patrick Shimada, prezentând sandwich-ul imens, “Burgerul de aur gigant”. Acest burger  va rămâne în meniu până la sfârșitul lunii iunie într-un  restaurant de la un hotel din Tokyo, scrie presa locale.

De Claudiu Bot 

Te-ar putea interesa și Un alt caz de ”făt în făt”. O fetiță s-a născut cu surioara în burtă

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.