Japonia, super-taifunul Hagibis se apropie de Tokyo: o persoană a murit

Japonia, super-taifunul Hagibis se apropie de Tokyo. Rafalele de vânt de 215 km pe oră, au provocat deja daune enorme asupra mai multor case

Cel mai puternic taifon al anului, Hagibis, și-a început deja marșul pe partea de est a Japoniei, spre Tokyo . Poliția a raportat că o persoană a murit în Ichihara. Potrivit autorităților, rafalele de vânt, așteptate în cursul zilei să ajungă până la 215 km pe oră, au provocat deja daune enorme asupra mai multor case pe teritoriul care a fost lovit  de taifunul Faxai la începutul lunii septembrie.

Celebrul radio al Vaticanului a publicat cartea de identitate a lui Iisus: scandal pe Facebook

Operatorul de energie electrică Tokyo Electric Power a subliniat că cel puțin 8.800 de locuințe au rămas fără energie electrică la est de metropolă. În următoarele 24 de ore vor cădea până la 1.000 mm de ploaie în regiunea Tokai și 600 mm de-a lungul câmpiei Kanto, unde se află zona metropolitană din Tokyo. Aceste valori sunt comparabile cu cele ale ultimului taifun Kanogawa din 1958, care a provocat moartea a 1.200 de persoane în Kanto și peninsula Izu, din cauza ieșirii din matcă râului Kano, în prefectura Shizuoka.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.