Japonia, ploi violente și alunecări de teren: 75 de mii de persoane strămutate

Japonia, aproximativ 75 de mii de persoane au fost evacuate la Kumamoto și Kagoshima, pe insula japoneză Kyushu, din cauza inundațiilor și alunecărilor de teren în urma ploilor violente. Zeci de oameni au rămas fără adăpost și cel puțin 13  persoane sunt date dispărute. Agenția națională de meteorologie a emis cel mai înalt nivel de alertă.

Independence Day cu eclipsă: este un alt semn al unei apocalipse iminente?

Imaginile arată vehiculele scufundate în parcările din apropierea unui râu inundat și chiar unele poduri ar fost inundate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.