Japonia: la 116 ani, Kane Tanaka este cea mai bătrână persoană din lume. Iată secretul ei

Născută la 2 ianuarie 1903 în Japonia, Kane Tanaka a fost declarată cea mai bătrână persoană din lume.

Ea a intrat în Cartea Recordurilor, după ce o altă femeia japoneză, Chiyo Miyako a murit în iulie anul trecut la vârsta de 117 de ani.

New York Times: ”Trump vrea să plaseze crocodili și șerpi la granița cu Mexic”

Noul titlu lui Kane Tanaka i-a fost acordat în timpul unei ceremonii care a avut loc în casa pentru bătrâni  unde locuiește în Fukuoka, în sud-vestul Japoniei.

Născut la 2 ianuarie 1903 are patru copii.  Femeia are obiceiul de a se trezi în fiecare dimineața la ora 6 și studiază matematica, lucru care o distrează enorm de mult.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.