Japonia înregistrează noi cazuri de Covid: stare de maximă alertă

„Cred că în prezent ne aflăm într-o situație de alertă maximă”. În această dimineață, în fața creșterii numărului de infecții cu coronavirus din țară, acest lucru a fost declarat de către premierul japonez, Yoshihide Suga, care le-a cerut compatrioților săi „să adopte sistematic măsuri precum utilizarea măștilor”.

Citește și Coronavirus: în Elveția nu mai sunt locuri în terapiile intensive

Peste 2.000 de cazuri noi au fost înregistrate ieri, dintre care 500 la Tokyo, două cifre record pentru Japonia. Premierul, care pentru moment nu a anunțat  adoptarea de noi măsuri restrictive, a convocat ședințe cu experții pentru astăzi și mâine pentru a discuta situația.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.