Japonia, incendiu de proportii la Kyoto Animation: “Sunt morti si raniti” / VIDEO

Japonia, incendiu de proportii la Kyoto Animation: “Sunt morti si raniti” / VIDEO

Un bărbat ar fi intrat în biroul de animație de la Kyoto în Japonia joi dimineața și ar fi turnat un lichid inflamabil provocând un incendiu de proporții.  În acel moment erau aproximativ șaptezeci de oameni în interiorul importantei companii de producție de desene animane. Potrivit primelor rapoaret mai multe persoane au murit și altele sunt rănite.

Un incendiu a izbucnit joi dimineață într-un studio de animație din Kyoto, Japonia.

 

Un bărbat a fost arestat suspectat că ar fi provocat intenționat incendiul.  Omul joi dimineața ar fi pătruns în clădire și ar fi împrăștiat lichid inflamabil . Incendiul a implicat un studiu realizat de Kyoto Animation, o importantă companie japoneză de producție de desne anime. Cel puțin 10 persoane ar fi murit, dar acesta este doar bilanțul provizoriu raportat de mass-media locală.

 

Alte 37 de persoane au fost rănite, dintre care 10 sunt în stare gravă.  Printre cei răniți ar fi și bărbatul de 41 de ani suspectat că ar fi provocat incendiul.

Te-ar putea interesa și Soc in WWF, paznicii din parcul Salonga acuzati de violuri in grup impotriva femeilor insarcinate

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.