Japonia în genunchi din cauza inundațiilor. Bilanțul provizoriu: 50 de morți și zeci de dispăruți

Bilanțul provizoriu al inundațiilor care afectează sudul Japoniei a crescut la 50. Un număr care pare să fie destinat să crească deoarece  zeci de persoane lipsesc. Zona cea mai afectată este prefectura Kumamoto, cu 49 de morți, în timp ce celălalt deces  s-a produs în prefectura Fukuoka, după cum a comunicat agenția guvernamentală pentru gestionarea incendiilor și a dezastrelor.

Nigeria, în regiunea de nord-est se folosesc copii pe post de bombe umane. Raportul UNICEF

Zeci de mii de salvatori, polițiști și soldați sunt în acțiune în zonele scufundate de noroiul și apa râului Kuma. Operațiunile sunt împiedicate de condițiile meteorologice extrem de dificile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.