Japonia, cutremur puternic cu magnitudinea de 6,6 de pe coasta Naha

Cutremur în Japonia cu magnitudinea de 6,6 pe scara Richter, a fost înregistrat de US Geological Survey  la 135 de kilometri de coastele japoneze la nord-vestul Naha, în provincia Okinawa, în sudul extrem al arhipelagului.

Prea mulți morți: în cimitirele din Brazilia corpurile sunt exhumate pentru a face loc victimelor de Covid

Seismul a avut o adâncime de 160 de kilometri. Nu au fost raportate victime sau avarii, și nu a fost emis niciun avertisment de tsunami.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.