Japonia, cutremur extrem de puternic în mare: magnitudinea de 6.3 pe scara Richter

Un  cutremur extrem de puternic  a avut loc puțin ( 11:25 ora României) în Oceanul Pacific, în largul  Japoniei.  Pământul s-a zguduit cu o magnitudine de 6,3  grade pe scara Richter la o adâncime de peste 400 de kilometri. Epicentrul a fost raportat în  Insulele Bonin , un arhipelag din aproximativ 30 de insule subtropicale din Tokyo .

În momentul de față, nu există informații privind prezența persoanelor rănite sau daune materiale  și nu a fost emisă alerta de tsunami .Cutremurul a fost resimțit și în Japonia, Taiwan și Filipine.

Un asteroid va „atinge” Pământul pe 29 aprilie, dar NASA ne asigură: „Nu este niciun pericol”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.