Japonia, camere de decompresie pentru a evita „divorțul COVID”

Divorțul Covid-19. Japonezii, se știe, nu sunt obișnuiți să stea în casele lor, care de altfel, sunt adesea destul de mici. Dar acum, odată cu noua epidemie de coronavirus și solicitarea guvernului de a nu ieși, coexistența forțată cu soțiile sau soții (și copiii) este adesea plină de tensiuni și riscă să împingă tot mai multe cupluri în pragul divorțului. Așadar, o companie a decis să ofere camere de închiriat celor care doresc să-și salveze căsătoria, urmând să-și petreacă carantina departe de soțul/soția lor, scrie agenția de știri Kyodo.

VIDEO Fără poluare, valurile plajei Acapulco strălucesc din nou pentru prima dată în 60 de ani

Agenția Kasoku din Tokyo, a luat semnul dezbaterii unde termenul „Coronarikon” (divorțul Coroanei) este la modă, pentru a oferi camere de închiriat pentru cuplurile care vor să mai ”respire ”

“Scopul este evitarea divorțului”, a declarat pentru Kyodo purtătorul de cuvânt al companiei, Kosuke Amano. “Noi – a adăugat el – sperăm că cuplurile vor putea să reflecte asupra unui posibil divorț. La rândul nostru, oferim camere în care se poată trăi într-un mediu adecvat și pentru a lucra “.

Crimă-sinucidere în Anglia: un bărbat și-a ucis soția, cele două fiice și câinele după care s-a sinucis

Kasoku, care are 500 de camere de vacanță în toată țara, a lansat un site web (corona-rikon.com) pentru a oferi un „refugiu temporar” pentru  cuplurile aflate în criză. Ideea a fost a președintelui companiei și care din experiența personală a decis să dea o mână de ajutor altor cupluri : el separat de iubita sa acum câteva zile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.