Japonia, a ucis 19 persoane cu dizabilități: condamnat la moarte

Tânărul care în 2016 a ucis 19 persoane cu dizabilități mintale și a înjunghiat 26 de persoane într-un azil de lângă Tokyo a fost condamnat la moarte în Japonia. Satoshi Uematsu, 30 de ani, a fost un fost angajat al unei instutuții din orașul Sagamihara, unde a avut loc masacrul și care a șocat Japonia, în care astfel de explozii de violență sunt rare.

Citește și Coronavirus în Olanda: cozi la magazine pentru a cumpăra canabis înainte de închiderea lor

Într-un interviu acordat ziarului Mainichi Shimbun, Uematsu a declarat că viața nu are sens pentru persoanele cu dizabilități mentale și că a acționat „pentru binele societății”. Curtea de la Yokohama și-a pronunțat sentința cu moartea prin spânzurare. Vinovatul și-a recunoscut vina și a spus anterior că nu va face apel.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.