Japonia, a început sacrificarea anuală a delfinilor în Golful Taiji

Japonia, a început sacrificarea anuală a delfinilor în Golful Taiji

În fiecare an, din septembrie până în martie, apele golfului Taiji se înroșesc. Delfinii adulți sunt uciși și destinați consumului uman; cei mici sfârșesc în delfinarii.

Sângele vărsat în apele golfului povestește modul barbar în care pescarii locali masacrează exemplarele adulte și îi capturează pe cei mici. Delfinii deja dezvoltați sunt măcelăriți la fața locului iar carnea lor este vândută diferitelor piețe de pește care abundă în țară iar puii de delfini ajung în schimb să lucreze la delfinarii.

Urgența climatică: Jakarta se scufunda în mare și Indonezia își schimbă capitala

Potrivit grupului de mediu The Dolphin Project, pescarii au ucis deja cinci delfini.

Barcile împing cetaceele într-o strâmtoare iar apoi sunt blocate în plase. Aici are loc masacrul: datorită apelor superficiale, delfinii sunt măcelăriți la fața locului cu cuțite. Animalele pot supraviețui doar 30 de minute după care mor sufocate.

În ciuda protestelor uriașe ale comunității internaționale, vânătoarea se desfășurează de zeci de ani. Pescarii din oraș susțin că,  comunitatea locală depinde de acest comerț și că nu este posibilă oprirea acestei practici.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.