Jamaica și Turcia au raportat primul caz de infecție cu coronavirus

Ministerul sănătății din Jamaica a confirmat marți primul caz importat de infecție cu coronavirus în capitala Kingston. Individul infectat este o femeie jamaicană care a „călătorit din Regatul Unit”, a declarat ministerul într-un comunicat.

Citește și Declarația îngrijorătoare a ministrului german al sănătății: ” Închiderea granițelor nu va opri coronavirusul”

Un cetățean turc cu febră mare și tuse a fost diagnosticat cu coronavirus în urma testelor, ceea ce l-a făcut primul pacient infectat al țării, a declarat ministrul turc al Sănătății, Fahrettin Koca, miercuri. Bărbatul este în stare bună de sănătate, iar familia și persoanele care au avut un contact strâns cu el sunt sub observație.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.