Jair Bolsonaro amenință cu ieșirea Braziliei din OMS

Președintele brazilian Jair Bolsonaro a amenințat să-și retragă țara din Organizația Mondială a Sănătății, așa cum a făcut omologul său american Donald Trump, acuzând-o de „imparțialitate ideologică”. “Statele Unite au părăsit OMS și intenționăm să facem și noi acest lucru în viitor. Fie OMS funcționează fără imparțialitate ideologică, fie o vom lăsa și noi. Nu avem nevoie de străini care să judece  sănătatea noastră“, a spus el.

Pentru a treia zi consecutivă în Suedia s-au înregistrat peste 1000 de cazuri de coronavirus

Între timp, pandemia coronavirusului pune stăpânirea pe America Latină, cu o creștere de 1.238.101 cazuri (+84.163), în timp ce numărul morților au ajuns la 62.195 (+2.851). Acest lucru rezultă dintr-o statistică elaborată de Ansa  Brazilia continuă să atragă atenția experților atât pentru numărul de persoane infectate, 645.771 (+30.830), cât și pentru numărul de decese care au ajuns la 35.026 (+1.005). Peru ocupă locul doi cu  187.400 de infecții și 5.162 decese.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.