Jaf de un milion de lire în Marea Britanie! Hoții au furat un camion plin cu jocuri erotice. Apelul poliției

Hoții au furat un camion plin jocuri erotice în valoare de un milion de lire sterline, a anunțat poliția din Northamptonshire, Marea Britanie care investighează cazul. Autoritățile au apelat la cetățeni pentru a-i identifica pe cei responsabili. Furtul datează din noaptea de 18 septembrie, iar poliția l-a anunțat abia joi .

Chile, gloanțe de cauciuc și violență împotriva protestatarilor: 200 de persoane riscă să-și piardă vederea

Conform rapoartelor neoficiale scrie RT.com, se pare că hoții au intrat în remorca unui camion care era parcată și nesupravegheată. Tirul călătorea între portul Felixstowe și Kettering și era parcat în apropiere de Broughton, când cineva a intrat în interior și a furat importanta marfă.

După aproape două luni de investigații în care nu s-a ajuns la identificarea responsabililor, poliția a decis să ceară ajutor oricui ar putea oferi informații utile în această privință. Jocurile erotice ar fi trebuit să fie livrate către Rocks Off Ltd, Kettering. Însă poliția nu a reușit să-și dea seama cine ar putea avea informații pentru a intercepta marfa înainte ca șoferul să livreze mărfurile destinatarului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.