Jaf ca in filme! Cinci persoane au folosit o mitraliera si gaze iritante pentru a jefui o un bar din Germania

Jaf ca in filme! Cinci persoane au folosit o mitraliera si gaze iritante pentru a jefui o un bar din Germania

Cinci persoane mascate au jefuit un coffee shop din oraşul german Oberursel (centru), folosind o mitralieră şi gaze iritante pentru a lua mai multe mii de euro cash, a anunţat luni poliţia, citată de agenţia DPA potrivit Agerpres.

Cel puţin una dintre persoanele aflate în local în timpul jafului a suferit afecţiuni respiratorii şi a fost transportată la spital, a indicat poliţia într-un comunicat. Atacatorii au reuşit să pună mâna pe suma cash de 8.000 de euro din casa de marcat şi de la clienţii aflaţi în local, după care s-au făcut nevăzuţi la bordul unei maşini.

 

Potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei, jaful a avut loc în afara programului oficial al localului şi că persoanele din interior erau cunoscuţi ai proprietarilor coffee shop-ului.  Atacatorii sunt încă în libertate şi poliţia a lansat o operaţiune de prindere a lor cu ajutorul unui elicopter.

 

 

Te-ar putea interesa și Yemen, cazurile de holera cresc in mod constant: de la 140 la 2000 de suspecti pe saptamana

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.