Jaf armat în Florida: cel puțin 3 morți și 1 rănit grav

Panică în Florida unde mai multe persoane au murit în urma unui jaf armat.

S-a întâmplat  în timpul unei ciocniri între poliție și tâlhari care au încercat să jefuiască un magazin de bijuterii din Coral Gables, o suburbie din Miami. Conform primelor reconstrucții, doi bandiți ar fi intrat în magazin și ar fi tras câteva focuri de armă. Unul dintre tâlhari ar fi atraversat starda și ar fi intrat în primăria orașului  dar deocamdată nu se știe dacă personalul a fost rănit. În schimb, angajatul bijuteriei a fost rănit .

Citește și Refuză să-și ducă fiica la spital, o adolescentă în vârstă de 13 ani moare cu dureri insuportabile și plină de purici

Odată ce poliția a fost alertată agenții aceștia au pornit în căutarea tâlharilor care între timp au fugit de la locul faptei cu un camion.  Urmărirea a durat  32 km până când camionul a fost blocat în trafic. Atât forțele de ordine cât și bandiții au deschis focul  provocând  trei morți și un bărbat rănit grav care a fost  transportat la spital cu elicopterul.

Alte persoane au fost ănite ușor în urma unui accident de mașină, dar ar fi refuzat salvarea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.