Iubita unui roman din Italia, disparuta de cateva zile a fost gasita fara viata pe marginea unui rau

Iubita unui roman din Italia, disparuta de cateva zile a fost gasita fara viata pe marginea unui rau

O tânără de origine ucraineană în vârstă de 29 de ani și mama unei fetițe de 6 ani a dispărut în seara zilei de marți, 9 aprilie, de la Porto di Legnago, în provincia Verona. Natasha Chokobok a ieșit să arunce gunoiul și nu s-a mai întors. În casă au rămas concubinul său, Alin Rus, un bărbat de origine română în vârstă de 35 de ani și fetița lor de 6 ani.

 

Mama Natashei era sigură că fata ei nu ar fi plecat de acasă deoarece nu și-ar fi lăsat niciodată singură fetița și l-a acuzat pe concubinul ei, Alin Rus, de dispariția fetei.

 

Potrivit presei italiene, după mai multe zile de căutări,  corpul Natashei a fost găsit fără viață lângă râul Adige din Legnano, Verona.

 

Te-ar putea interesa și ”Trebuiau sa-si calmeze cumva hormonii”, un tata a ascuns abuzurile sexuale ale celor trei fii ai lui

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.