Iubita în vârstă de 13 ani îl părăsește, el o stropește cu benzină în timp ce doarme și îi dă foc

Are doar 13 ani și se zbate între viață și moarte pe un pat din spitalul din San Juan, Porto Rico după ce fostul iubit a stropit-o cu benzină și ia dat foc.

Copila de 13 ani este la spital în cu arsuri de 90% din corp. Wilson Javier Meléndez Bonilla, în vârstă de 19 ani, a intrat în locuința victimei în orașul Cabo Rojo, sud-vestul Puerto Rico, sâmbătă noaptea, și a acoperit corpul fetei cu lichid inflamabil și ia dat foc. Mama victimei, Nanette Martinez Camacho de 34 de ani, a suferit arsuri pe față și pe brate încercând să-și salveze fata. Și fratele ei a suferit arsuri, dar nu este în stare gravă.

Oala sub presiune explodează și perforează craniul unui femei de 57 de ani

Wilson Javier Meléndez Bonilla și-a recunoscut vinovăția în fața poliției , explicând că fata de  13 ani l-a lăsat în urmă cu o lună. Potrivit ziarului El Vocero, băiatul a spus anchetatorilor cei doi erau împreună de când fata avea doar 12 ani.

Acum, mama băiatului îi acuză părinții fetei : “Știa că dormea ​​cu ea acasă. Situația era în fața ochilor lor…”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.