Iubita îi mănâncă toată ciocolata, lui intalează un seif în frigider

Iubita îi mănâncă toată ciocolata, lui intalează un seif în frigider

S-a întâmplat în Marea Britanie, unde Stacey Lowe, acesta este numele femeii, a fost surprinsă să găsească  ciudată încercare a iubitului ei Dave William să-și oprească marea dragoste pentru dulciurilui.  A criticat apoi alegerea îndoielnică pe rețelele de socializare: a cumpărat unui seif pentru desert, și l-a introdus în frigider.
„Am ajuns chiar la și asta”, spune femeia. „Cumpărați o casă împreună, aveți un copil împreună, vă angajați, organizați o nuntă și aredând casa, iată se se întâmplă”.
“Dave merge să cumpere un seif pentru frigider pentru că nu mai vrea să împartă ciocolata cu mine! Cine îl dorește?”

O fetiță de doi ani era să moară după ce a înghițit o baterie rotundă

Afișarea postării a stârnit mai multe reacții:„ Ce mod genial de a mă împiedica să mă umflu  cu ciocolată târziu noaptea ”, a comentat un utilizator. „Aș face-o dacă am trăi împreună”, a adăugat o altă persoană, etichetându-și iubitul.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.