”Iubește viața, mâine ar putea fi prea târziu”, optimismul unui tânăr cu un handicap grav a emoționat mii de persoane / Video

”Iubește  viața, mâine ar putea fi prea târziu.”  Acesta este mesajul care a emoționat mii de internauți din lumea virală. Într-un videoclip viral pe YouTube , Peter Foster, de 20 de ani, care suferă de o serie de condiții de sănătate foarte dificile și debilitante, nu și-a pierdut dorința de a trăi.

Situația lui face ca problemele noastre de zi cu zi să pară nesemnificative. Cu o sănătate care s-a deteriorat rapid în ultimii ani, băiatul curajos suferă de glaucom și microftalmie, o afecțiune care implică prezența unui ochi mai mic în orbită și pierderea vederii.

Mizuko kuyō, ritualul japonez care sărbătorește copiii care nu s-au născut niciodată

De asemenea, în videoclip el explică cum capacitatea plămânului său ajunge doar la 35% și că trebuie să fie alimentat printr-un tub în stomac din cauza incapacității sale de a înghiți. El a suferit 40-60 de intervenții chirurgicale pentru a trata mai mult de 25 de diagnostice . Nu poate simți mirosul sau simți gusturile. Are dificultati de vedere, este slăbit și ”un pic obosit”, spune el

Cu toate acestea, el are o incredibilă capacitate de a rămâne pozitiv.  Peter este cu adevărat determinat să rămână optimist. “Îmi place viața, pentru că ar putea fi întotdeauna și mai rău”, spune el în video, mulțumindu-le tuturor persoanelor care îl sprijină moral .

Încearcă și tu să fii la fel de optimist ca el!

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.