Îți vor da lacrimile: o fetiță de 6 ani trăia într-un subsol cu 25 de câini în condiții greu de imaginat

Îți vor da lacrimile: o fetiță de 6 ani trăia într-un subsol cu 25 de câini în condiții greu de imaginat

Poliția a salvat o fetiță de șase ani care a trăia cu zeci de câini într-un subsol ținută  ascunsă de părinții ei. Descoperirea șocantă a avut loc la Saratov și a fost raportată de administrația regională a Ministerului Afacerilor Interne al Rusiei. Copila a fost luată din familia de origine acum două luni iar raportul a fost eliminat din motive necunoscute.

În interiorul casei, o casă privată, condițiile de igienă au apărut imediat terifiante.

Cere divorțul, el o umple de pumni și îi taie limba cu o foarfecă

Copila a trăit cu 25 de câini, două pisici și un iepure. Toți împreună au împărțit un spațiu mic plin de gunoi, fecale și mâncare, toate împrăștiate pe podea. Chiar și animalele  au fost găsite subnutrite și bolnave. Conform cu ceea ce se presupunea, familia în care a crescut fata, de mai mulți ani  achiziționa  animale de companie pierdute sau furate. Știrile sunt raportate pe site-ul life.ru.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.