“Italienii folosesc Coronavirusul ca scuză pentru a face o siesta lungă”, fraza șocantă a Dr. Jessen

“Italienii folosesc Coronavirusul ca o scuză pentru a nu lucra și pentru a face o siesta lungă “, aceasta este fraza șocantă a doctorului. Christian Jessen , medicul vedetă al programului de televiziune ”Embarrassing Bodies”

Medicul în vârstă de 43 de ani intervievat de transmisia britanică FUBAR Radio a vorbit despre Covid-19 și a comentat situația italiană. Dr Jessen a fost de acord cu deciziile premierului britanic Boris Johnson de a întârzia închiderea școlilor. Și, printre un comentariu și altul, vedeta de la Channel 4 a spus câteva cuvinte privind cazul de urgență Coronavirus din Italia.

Citește și Coronavirus, guvernul britanic nu ia măsuri de precauție. Boris Johnson: „Obișnuiți-vă să vă pierdeți cei dragi”

„Ar putea fi puțin rasist să spun, trebuie să mă scuzați, dar nu pare o scuză ? Italienii, din orice motiv, sunt pregătiți să oprească totul pentru a face o siesta lungă ” , scrie The Independent . Și cu privire la actuala OMS declarată de urgență, o pandemie a spus: „Cred cu adevărat că este doar o răceală mai gravă, iar oamenii sunt mult mai îngrijorați decât ar trebui”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.