Italianul, Gimino Chirichella cel care şi-a incendiat soţia, Violeta Mihaela Senchiu, a decedat în închisoare / Video

Italia a fost zguduită, la începutul lunii noiembrie 2018, de crima cumplită căreia i-a căzut pradă românca Violeta Mihaela Senchiu.

Femeia a fost incendiată de bărbatul cu care avea un copil de 3 ani.

Românca se stabilise în urmă cu nouă ani în Italia, în Sala Consilina, provincia Salerno, unde locuia şi mama ei. Mamă a doi copii, un băiat şi o fată, Violeta l-a cunoscut pe Gimino, care i-a devenit soţ şi alături de care a făcut un copil.

Relaţia, însă, nu a fost doar lapte şi miere, iar la momentul crimei cei doi erau certaţi.

Bărbatul a vizitat-o însă, sâmbătă, 3 noiembrie 2018, cu scopul de a-i pune capăt zilelor. În drum spre locuinţa femeii s-a oprit la benzinărie, unde a încărcat cu benzină două canistre, ulterior dându-i foc soţiei sale, în timp ce copiii femeii se aflau afară, în parcul de joacă.

Femeia s-a stins în chinuri groaznice la spital, iar bărbatul a fost încarcerat.

Soarta a făcut dreptate. Italianul care a ucis cu bestialitate, în noiembrie 2018, pe românca Violeta Mihaela Senchiu, a murit în închisoare.

Gimino Chirichella, 48 de ani, a decedat vineri din cauza unui infart anunță presa italiană

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.