Italianul Angelo și românul Gheorghe Botezatu condamnați la închisoare după ce s-au apărat de hoți români

Angelo Peveri a fost condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare după ce, pe 5 octombrie 2011, la Borgonovo, a tras cu o pușcă în direcția unor hoți români care furau motorină de pe șantierul său.

Unul dintre hoți a fost rănit.

Mai mult Angelo Peveri va trebui să plătească hoțului suma de 700 de mii de euro !!!!

Angelo Peveri le-a spus atunci carabinierilor că era exasperat de faptul că acela era al treilea furt într-un interval foarte scurt și de aceea a recurs la armă.  Condamnarea lui a fost inevitabilă, cel puțin din punctul de vedere a justiției italiene.

În acest caz absurd este implicat și un muncitor român, Gheorge Botezatu, care lucra de mai bine de 15 ani la firma italianului. Pentru că și-a ajutat șeful românul a fost condamnat la 4 ani și 2 luni de închisoare.

Fiica antreprenorului, într-un interviu pentru presa italiană Il Piacenza , a declarat că Gheorghe făcea parte din familie și că dacă pedeapsa tatălui ei este nedreaptă, pentru Gheorghe este și  mai nedreaptă.

“Mă simt ca un ticălos: Mă duc la închisoare în timp ce hoții sunt liberi”. Acestea au fost ultimele cuvinte ale lui Angelo Peveri, intervievat de Radio 24 la La Zanzara.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.