Italia, vremea rea ​​și zăpadă la Milano: femeie a fost strivită de un stâlp

În Italia, orașul Milano s-a trezit în această dimineață acoperit cu un strat gros de zăpadă proaspătă. Căderile de zăpadă au început încă de aseară iar acum stratul alb este între cinci și 10 centimetri. Au existat numeroase intervenții ale pompierilor, în principal din cauza copacilor căzuți și a ramurilor căzute, dar și a lampioanelor și schelelor nesigure sau a bucăților de cornișe care stăteau să cadă de pe acoperișuri.

Citește și Cutremur în Croația cu magnitudinea de 5.2

Din cauza vremii nefavorabile, o femeie a fost rănită în această dimineață la Milano, lovită de un stâlp în via Raffaello Sanzio. S-a întâmplat chiar înainte de ora 9 dimineața, când un copac s-a prăbușit ajungând peste cablurile tramvaielor, provocând căderea unuia dintre „stâlpii de susținere a firelor”.

Potrivit primelor informații , femeia a raportat o leziune la cap, dar este conștientă și nu este în pericol de a-și pierde viața.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Acest articol a fost verificat cu https://tg24.sky.it/milano/2020/12/28/milano-neve-oggi
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.