Italia, virologul Crisanti: “Blocaj total pentru oprirea variantelor, declararea zonelor roșii nu este de ajuns “

Virologul italian Andrea Crisanti , trage alarma în urma răspândirii variantelor Covid în Italia. „A fi trebuit să închidem în decembrie, iar acum avem probleme”. Soluția ar fi „o blocare dură imediat pentru a preveni varianta engleză și a avea probleme devastatoare ca în Anglia, Portugalia și Israel”. Acolo unde se găsesc variantele braziliene și sud-africane, sunt necesare închideri totale, nu zone roșii “, adaugă el potrivit TgCom24.

Riscul actual este răspândirea variantei engleze, care, dacă nu se va opri imediat va crește foarte mult circulația virusului și, în consecință, există riscul suplimentar și al altor variante, inclusiv cele care ar putea rezista vaccinurilor”, a explicat Crisanti potrivit sursei menționate

Citește și Un monstru! O mamă și-a pedepsit copilul de 2 ani aruncându-l în cada cu apă fierbinte: copilul a decedat în chinuri groaznice

„ O închidere totală timp de două săptămâni pentru a reduce numărul de infecții ”, a declarat și Nino Cartabellotta, președintele Fundației Gimbe, care s-a exprimat în favoarea măsurilor drastice. Administrarea vaccinului poate îmbunătăți situația, dar este foarte dificil atât pentru modul în care infecția înaintează cât și pentru „variantele necunoscute.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.