Italia: viața tinerei românce de numai 15 ani, Denisa Carmina Pop, i-a fost curmată într-un tragic accident de circulație

Accident dramatic în Ivrea, provincia Torino pe drumul provincial 565. O tânără româncă de numai 15 ani, Denisa Carmina Pop , a murit pe loc în urma ciocnirii dintre două vehicule. Alte 4 persoane au fost rănite.

Accidentul s-a produs ieri după-amiază în jurul orei 16:30, chiar înainte de intersecția pentru autostrada Torino Aosta, între un BMW 318 și un Smart. Autovehiculul BMW, după coliziune, s-a răsturnat și și-a încheiat cursa ieșind de pe șosea. La bordul mașinii se afla Denisa , originară din Udine, dar rezidentă în Castellamonte. Tânăra româncă a fost aruncată din drum și a murit pe loc.

Ceilalți ocupanți, șoferul și pasagerul, tot români, ambii 22 de ani, sunt spitalizați, dar condițiile lor nu sunt grave. Pe de altă parte, șoferul Smart-ului, un bărbat de 51 de ani din Ivrea se află la spital în prognostic rezervat.

Citește și O femeie trăiește un adevărat calvar: plânge cu lacrimi de cristal !

Cei 118 lucrători din domeniul sănătății și carabinierii s-au repezit la locul accidentului. Din păcate, intervenția în timp util a paramedicilor nu a salvat-o pe Denisa. Tânăra murise pe loc.

Sursa: Teleclub Italia

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.