Italia, un român fără domiciliu a murit de frig într-o stație de tren. Fănică Barani avea 48 de ani

A murit de frig la 48 de ani pe o bancă într-o  stație de tren. S-a întâmplat vineri 6 decembrie, când temperatura a scăzut sub zero. Fănică Barani, în vârstă de 48 de ani născut în România pe 14 iunie 1971, din primăvara trecută   dormea pe băncile din grădinile din apropierea stației Tortona, în Piemonte.

Mai mulți navești care luat trenul spre locul de muncă l-a văzut pe Fănică în jurul orei  7.30, întins pe o bancă acoperit cu o pătură. Când unul dintre ei a încercat să-l trezească și-a dat seama că românul nu dădea semne de viață și a alertat personalul medical.

Citește și O femeie a furat o fetiță nou-născută dintr-o maternitate și a vândut-o pentru 1.500 de lire sterline

Intervenția paramedicilor a fost imediată, dar pentru Fănică nu s-a mai putut face nimic: inima i se oprise din cauza hipotermiei.

Fanică Barani a murit la câțiva metri de unul dintre dormitoarele publice  care se aflau chiar în fața stației și unde a dormit până anul trecut. Anul acesta însă, nu se știe de ce, a decis să doarmă la gară, pe o bancă învelit cu pătura lui albastră.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.