Italia: Un moldovean a fost ucis în timp ce încerca să fure dintr-o tutungerie. Familia cere daune

Italia. Un moldovean a fost ucis în timp ce încerca să fure dintr-o tutungerie.

Birolo Franco, un italian,  proprietarul unei tutugenrii în Correzzola (Padova), în Curtea Supremă a fost achitat de acuzația de omor prin imprudență și  exces de legitimă apărare.

Moldoveanul  în vârstă de 23 a fost ucis în 26 aprilie 2012 în timpul un furt în din tutugenria lui Birolo . Proprietarul l-a surprins pe Ursu și alți complici în timp ce dădeau spargerea în tutugeria pe care o deținea.

Birolo s-a temut că Ursu ar putea să-l atace cu casa de marcat și atunci l-a împușcat.

După aceast episod, Birolo a vândut apoi magazinul și a fost condamnat la 2 ani și 8 luni în primă instanță, achitat la Curtea de Apel și Casație .

Sentința a devenit recent definitivă.

Acum italianul va trebui să se confrunte  cu un proces civil pentru a compensa familia moldoveanului Igor Ursu.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.