Italia: un bărbat a ajuns în comă după ce a fost abuzat de angajatorul lui

Un bărbat de 39 de ani din Mirandola, în provincia Modena, a fost internat cu răni interne extrem grave. El a suferit violențe personale, maltratări și abuzuri sexuale din partea unui alt bărbat de 38 de ani din Campania, care a fost arestat de poliția din Modena. Agresorul a subjugat victima, el fiind  în același timp proprietarul casei în care stătea cu chirie, scrie ModenaToday.

Liberia, incendiu la o școală: cel puțin 26 de copii morți

Potrivit mărturiilor prietenilor și rudelor acestă tortură dura de câțiva ani. În   3 septembrie 2019, după un alt episod de violență, victima a ajuns la spitalul de urgență cu răni grave a organelor interne și sepsis. Din cauza rănilor extrem de grave, bărbatul a fost băgat în comă  farmacologică. Agresorul a declarat medicilor că bărbatul a fost atacat de persoane necunoscute . După ce a suferit trei intervenții chirurgicale, victima s-a trezit și le-a povestit agenților adevărul.

Agresorul a fost arestat și va trebui să răspundă de acuzațiile de violență agravată și violență sexuală.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.