Italia: Un băiețel român de 3 ani a murit azi dimineață după ce a căzut de la fereastră chiar sub ochii părinților

Tragedie pentru o familie de români din Italia, provinci Caserta. Un copilaș de  numai 3 ani a murit în această dimineață la spitalul  după ce ieri după-amiază a căzut de la fereastră de la etajul al patrulea. Pentru agenții de poliție este vorba de un tragic accident: băiatul ar fi căzut în gol după ce s-a urcat pe o masă aflată lângă fereastră pe care obișnuia să deseneze, scrie presa italiană.

Ieri după amiază băiețelul s-a urcat pe masă și s-a plecat deasupra ferestrei pirezându-și echilibrul. Copilul a fost dus de urgență la spital cu o fractură la un braț și numeroase fracturi interne, inclusiv una în zona craniului. Deși medicii au crezut să-și va reveni, starea de sănătate al copilului s-a înrăutățit și azi dimineață a murit.

Un alt copil, victima coronavirusului: un băiețel s-a stins din viață la numai 5 ani

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.