Italia: un băiețel de 2 ani a murit sufocat în mașină, tatăl a uitat să-l ducă la grădiniță

Un băiațel de doi ani a murit ieri dimineață în Catania, după ce a fost lăsat în mașină mai bine de 5 ore de tatălui lui. Uitase să-l ducă la grădiniță . Bărbatul în vârstă de 43 de ani, este angajat administrativ al unei universități. Soția lui l-a sunat după ce a mers să-și ia copilul de la grădiniță, dar nu l-a găsit.

Un bunic cu boala vitiligo creează păpuși croșetate pentru a ajuta copiii să depășească această diversitate

Tatăl copilului s-a grăbit la mașină, dar era prea târziu, micuțul era mort. Sunt în curs de desfășurare anchetele autorităților în legătură cu tragedia, scrie Leggo.

Moartea copilului ar fi fost cauzată de căldura sufocantă din interiorul mașinii, parcată timp de peste cinci ore în soare. Ieri dimineață, în Catania, temperatura a atins 35 de grade.  Tatăl copilului este cercetat de procurorul din Catania pentru ucidere din culpă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.