Italia, tragedie la locul de muncă: Cristian Cuceu un român de 23 de ani a murit strivit de o mașină

Un tânăr român de 23 de ani,  Cristian Cuceu, a murit vineri seară din cauza unui accident grav la locul de muncă în comuna San Donà di Piave, Veneto. Drama a avut loc în interiorul firmei Elettromeccanica Viotto srl.

Citește și  Coronavirus, doi soți au murit la patru ore distanță unul de celălalt

Dinamica accidentului este încă examinată de  anchetatori care au efectuat o inspecție pentru a încerca să reconstruiască faptele. Tânărul de 23 de ani, muncitor de profesie, a fost salvat de colegii săi, care au cerut ajutor, dar când au sosit pompierii și operatorii sanitari  nu mai era nimic de făcut.  La fața locului au intervenit și carabinierii.

SURSA: VENEZIATODAY.IT

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.