Italia / Silvia Ceornodolea a disparut de acasa lasand un bilet: ” Nu am sa mai intorc”

Italia / Silvia Ceornodolea a disparut de acasa lasand un bilet: ” Nu am sa mai intorc”

Silvia Ceornodolea, o româncă în vârstă de 53 de ani rezidentă în orașul Carpi, Mondena, a plecat de acasă la bordul mașinii sale un Fiat 600 de culoare roșie cu număr de înmatriculare BZ074XS, cu intenșia clară de a nu se mai întoarce.

 

Femeia a lăsat un bilet scris fiicei sale în care spune că nu se va mai întoarce. Familia se teme că românca ar putea face un gest necugetat. Carabinierii din Carpi roagă tuturor persoanelor care au o informație, oricât de mică despre dispariția româncei să sune de urgență 112.

 

Între timp, căutările femeii s-au extins în toată regiunea.

 

Te-ar putea interesa și Românce, mamă și fiică, ucise de un criminal în serie din Cipru

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.