Italia: Și-a îmbătat fiica pentru a fi violată de tatăl vitreg: ” Stai cuminte că încă un pic și termină”

Un caz șocant s-a petrecut în Genova, Italia. O tânără de numai 17 ani a fost îmbătată de mama ei pentru a da posibilitatea tatălui vitreg să o violeze.

Tânăra a avut curajul să denunțe violul numai două zile mai tărziu.

Potrivit presei italiene, faptele s-au petrecut în timpul petrecerii de ziua de naștere a Elizei. Fata a povestit că în seara de 4 decembrie, atât mama ei cât și tatăl vitreg i-au dat să bea cockteil-uri super alcoolice amestecate cu medicamente după care au violat-o.

”Ea era lângă mine și mă ținea. Mi-a spus că se va întâmpla doar odată, în timp ce el mă viola fără să se oprească”, a povestit fata agenților.

În baza declarațiilor făcute în fața procurolului, ieri echipa mobilă au arestat-o pe mamă și pe tatăl vitreg.

Tribunalul de Minori a dispus plasarea victmei și a celorlate fiice ale femeii într-o unitate protejată.

S-a constatat că tatăl vitreg umbla gol prin casă și le molesta, iar mama le dădea aniconcepționale: ” Ne spunea că sunt pastile pentru slăbit”, au declarat fetele în timpul audierii de către procuror.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.