Italia, o româncă și-a înjunghiat mortal vecina: făcea prea mult zgomot

O femeie de 42 de ani a murit în spitalul din Catania ,  după ce a fost înjunghiată de o româncă în timpul unei dispute cu privire la prea mult zgomot.

Poliția a arestat-o pe CGG, o româncă în vârstă de 47 de ani. Atacul a avut loc în interiorul unui bloc din Catania, unde carabinierii au intervenit în urmare a mai multor rapoarte din cauza unei dispute furioasă. Când agenții au intrat în clădire și au ajuns la apartamentul cu pricina, s-au trezit în fața unei scene de violență : în interiorul apartamentului indicat, o femeie era întinsă pe pământ, într-o stare de semi-inconștiență și cu o rană vizibilă în abdomen din care îi ieșeau intestinele și mult sânge, relatează presa italiană Fanpage.

Femeia rănită a fost transportată de urgență la spital, unde după puțin timp a murit.

Citește și Covid, a murit după prima doză de vaccin: 24 de ore mai târziu moare și soția sa, fiica internată

Agenții au reconstituit dinamica crimei datorită fratelui victimei care locuia în casă și unui martor ocular. Bărbatul a relatat că sora lui venise în vizită le el pentru a petrece seara cu prietenii. În jurul orei 23, românca a început să bată cu pumnii în perete. Împreună cu sora lui ar fi decis să meargă la vecină pentru a clarifica problema. Atacul a început imediat. Românca a înjunghiat-o pe femeie în abdomen.

În timpul perchezițiilor, polițiștii au găsit cuțitul, aparent bine curățat și pus la locul lui în sertar. Românca a fost reținută, inițial sub acuzația de tentativă de crimă, care după moartea victimei, acuzația s-a transformat în crimă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.