Italia. O româncă a încercat să-i mituiască pe carabinieri. Nu cu bani dar nici cu o pizza..ci cu…

Italia. Pentru a nu primi amendă, o româncă a încercat să-i mituiască pe carabinieri. Nu cu bani dar nici cu o pizza..ci cu o partidă de sex! 🙄

Le-a oferit carabinierilor o partidă de sex  pentru a-i împiedica să-l amendeze pe prietenul ei și din acest motiv română în vârstă de 33 de ani a fost arestată de către agenții din Cerignola , în provincia Foggia , pentru tentativă de mituire, scrie Leggo.

Mare ți-e grădina! Femeia care s-a căsătorit cu fantoma unui pirat, divorțiază / VIDEO

Femeia, în timpul unui control de rutină  a fost oprită de militari în timp ce se afla în mașina ei cu doi bărbați. Șoferul, tot român, era fără permis de conducere, permis pe care nu l-a avut niciodată. Românca,  pentru a evita contravenția și confiscarea mașinii, s-a gândit la cum să iasă din această problemă și prin urmare singura soluție pe care a găsit-o a fost să le propună agenților o performanță sexuală.

Carabinierii, uimiți, au arestat-o ​​pentru instigare la corupție. Femeia a fost plasată în arest la domiciliu.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.