Italia/ O romanca a fost ucisa, impuscata de sotul ei italian

Italia/ O romanca a fost ucisa, impuscata de sotul ei italian

Încă o româncă ucisă de mâinile soțului ei. Tragedia s-a produs astăzi în jurul orei 12 : 00 în Cave, o mică comună din Roma. Acolo locuiau Antonio și Carmen. O căsnicie care începuse să nu mai meargă din certuri și cuvinte urâte au ajuns la scandaluri care erau din ce în mai dese.

 

Ultimul scandal dintre cei doi soți s-a întâmplat azi, când pe strada Noci din mica comună s-a auzit o împușcătură. Italianul Antonio Brigida în vârstă de 59 de ani și-a omorât soția Carmen, o româncă de 45 de ani. În apartamentul celor doi soți au intervenit forțele de ordine care l-au arestat pe criminal care nu a opus rezistență.

 

Niciunul dintre cei doi nu aveau copii din căsniciile anterioare.

De Ana Moldovan 

Te-ar putea interesa și O romanca s-a sinucis in Italia, corpul ei a fost gasit pe malul unui rau

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.