Italia, o nouă variantă de Covid identificată la Napoli

O nouă variantă îngrijorătoare a coronavirusului a fost descoperită a Napoli, relatează Ansa. Într-o notă de la transmisă de regiunea Campania, se citește faptul că „Institutul Pascale și Universitatea Federico II au identificat o altă variantă a Covid-19, niciodată identificată până acum în Italia”.

Citește și Vulcanul Etna a erupt! Imagini spectaculoase dar și panică printre locuitori

În prezent, puterea infecției sau alte caracteristici ale acestei variante nu sunt cunoscute, așa cum se întâmplă pentru multe variante rare ale virusului. Se numește B.1.525 și până acum au fost identificate doar 32 de cazuri în Marea Britanie și câteva cazuri în Nigeria, Danemarca și Statele Unite. “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.