Italia: o femeie a trăit timp de de 13 ani cu un făt mort în pântec

O poveste incredibilă a unui ziar din Brindisi s-a răspândit pe rețelele de socializare. Sunt încă multe îndoieli cu privire la acest caz șocant, dar știința spune că este posibil așa ceva. O femeie în vârstă de 53 de ani din Brindisi a riscat să-și piardă viața deoarece în ultimii 13 ani niciun medic nu a observat că în abdomenul ei se afla un făt. Femeia a născut în 2005 prin cezariană, dar un alt geamăn fusese lăsat de către medici. Nimeni nu l-a observat. Fătul s-a oprit din dezvolatare în cele 40 de săptămâni de sarcină. Episodul ar fi avut loc într-un spital din Veneto.

Au încercat să-și ucidă amantul de… 5 ori ! Două femei arestate și condamnate

Același ziar local scrie că femeia era un muncitor, iar nașterea prin cezariană i-a adus pe lume cel de-al patrulea copil. După ce a născut femeia nu a mai fost aceeași. Se simțea rău în fiecar ezi, avea sângerări abundante, leșina, dar niciun medic nu a văzut ce anume era în uterul femeii. Între timp femeia împreună cu familia s-au transferit într-o altă zonă a regiunii Veneto. După o analiză mai aprofundită, medicii dintr-un alt spital au făcut descoperirea macabră: în burta femeii se afla un făt calcificat, sora cea mică a ultimului copil acum 13 ani.

Din această poveste apar multe îndoieli ca și faptul că:

Cum este posibil că nimeni nu afost stare să vadă un făt de circa 8 centimetri în uterul femeii? Cum este posibil că nu este dezvăluit numele spitalului? Un singur lucru este cert, că din punct de vedere medical, acest lucru nu este imposibil, acest fenomen se numește lithopedion, un făt mort în timpul unei sarcini extrauterine. În aceste sarcini, fătul moare prematur și materialul este reabsorbit de structurile din jur. Dar dacă stadiul de creștere este atât de avansat încât a permis deja dezvoltarea scheletului, reabsorbția completă devine imposibilă.

O mamă și-a dat la schimb fiica de un an pentru o… mașină din anii ’90: arestată

În absența complicațiilor, sărurile de calciu sunt depozitate în făt și are loc un proces de mumificare, care dă naștere la lithopedie. Un eveniment care a dat naștere și unei legende evreiești numită “făt de piatră”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.