Italia. O cerșetoare româncă a lovit cu un pumn un gură un trecător pentru că nu a primit bani

O cerșetoare româncă, din Italia, în vârstă de 53 de ani obișnuia să ceară pomană în fața spitalului Martini din Torino.  Femeia a fost arestată de poliție după ce a atacat și lovit un trecător cu un pumn în gură deoarece acesta a refuzat să-i dea bani. Fiind o ”cunoștință” mai veche a poliției, femeia a încercat să scape atunci când au ajuns agenții de poliție, scrie TgCom24.

Părinți martorii lui Iehova, refuză transfuzia de sânge fetiței lor de 10 luni: salvată de magistrat

Victima este un bărbat de 54 de ani  din Torino căruia, cu un pumn în gură românca i-a spart buzele. Bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.