Italia: o adolescentă de 13 ani s-a aruncat în fața trenului, nu se înțelegea cu părinții

Tragedie sâmbătă seara la Cesena, unde o adolescentă de numai 13 ani și-a luat propria viață, aruncându-se sub un tren de marfă. Fata a ieșit sâmbătă seară din casa în care locuia cu părinții și nu s-a mai întors. La baza gestului extrem se pare că au fost certurile frecvente cu părinții, scrie Il Giornale.

Băiețel de 2 ani, vegan, internat într-un spital de urgență din Italia pentru malnutriție

Gestul extrem s-a întâmplat în jurul orei 4:30, când adolescenta a ajuns pe șinele liniei Bologna-Ancona, situat la un kilomentru de stația de tren din Cesena. Potrivit anchetatorilor, gestul tinerei a fost intenționat . Tânăra de 13 ani a dorit să își pună capăt vieții, potrivit unei scrisori pe care acesta le-a lăsat părinților.

Se pare că relația dintre minoră și membrii familiei ar fi fost cauzele care au dus la sinucidere. Potrivit sursei citate se pare că minora nu era de acord cu păinții privind ora de întoarcere acasă după ce ieșea în oraș cu prietenii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.