Italia, numărul tragic al victimelor de coronavirus: 744 de morți și 3.612 noi infectați. Totalul victimelor se ridică la 6.820

Alte 744 de victime de coronavirus în ultimele douăzeci și patru de ore.  Total de decese se ridică la 6820 . Sunt 8,326 de pacienți au fost considerați vindecați , 894 mai mult decât ieri, a declarat  șeful Secției de Protecție Civilă Angelo Borrelli  în buletinul obișnuit din 18. Persoanele infectate sunt șa această oră 54.030, cu 3.612 mai mulți decât ieri. Numărul total de persoane infectate – inclusiv victimele și cei vindecați – a ajuns la 69.176.

3.396 de pacienți sunt internați internați în terapie intensivă, cu 192 mai mulți decât ieri. Dintre acestea, 1.194 sunt în Lombardia.

Citește și Coronavirus, datele șocante din Bergamo: ”Cel puțin 1.800 de bolnavi cu pneumonie au 30 de ani”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.