Italia :”Mama are fața neagră”, un copil de 10 ani și-a supravegheat mama moartă ore întregi

S-a întâmplat la Milano. Un copil de 10 ani și-a supravegheat mama moartă timp de mai multe ore .

Femeia, care a murit de stop cardiac, era depresă  iar situația era cunoscută și asistenților sociali din 2017.  Micuțul a povestit că în timp ce își supraveghea mama moartă, îi vorbea, sperând că se va mișca de pe canapea….

Mizeria și dezordinea domneau în casă. “Am vorbit cu ea, am sperat că se va mișca”.  Acestea sunt cuvintele celui mic raportat de ziarul italian Corriere della Sera. La un moment dat, după ore, văzând că mama nu se mișcă a mers la vecini și a cerut ajutorul : “Mama are fața neagră…”.

” O mama depresă și un  tată absent”

Femeia a intrat în depresie în 2017. Aceeași publicație scrie că Tribunalul de Minori a solicitat limitarea responsabilităților părintești, definind-o pe mamă neglijentă, superficială, fără posibilități materiale și bolnavă. Din cauza depresiei nu putea să-și păstreze un loc de muncă.

Tatăl a fost descris ca o persoană care nu a avut niciodată grijă de copil, absent. Situația în acea familie l-au purtat pe copil să aibă dificultăți scolastice și avea nevoie de o evaluare neuropsihiatrică.

Când agenții s-au prezentat în apartamentul unde zăcea femeia au găsit o situație greu de imaginat: murdărie, resturi de alimente în putrefacție, gunoi, un aer irespirabil și medicamente aruncate în toată casa.

O situație și mai tristă când te gândești la bietul copil îngenunchiat în fața mamei sale moarte de câteva ore cerându-i să se ridice….

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.