Italia: la cimitirul din Bergamo, o înmormântare la fiecare jumătate de oră

“La cimitirul din Bergamo există o înmormântare la fiecare jumătate de oră” , a declarat consilierul , Giacomo Angeloni. Bergamo și provincia sunt zonole cele mai afectate de infecția cu Coronavirus din toată Italia.

Citește și Coronavirus, OMS: „Europa este noul epicentru al pandemiei”

În municipalitatea din Bergamo s-au confirmat 18 de morți sâmbătă, 44 între duminică și luni, marți 33 și 51 miercuri. Numărul de cadavre care au fost înmormântat a devenit o urgență după cum a confirmat pe postul de televiziune italian RaiNews24 Giacomo Angeloni: „La cimitirul din Bergamo, din această dimineață, se face o înmormântare la fiecare jumătate de oră”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.