Italia, la 94 de ani cheamă carabinierii: „Este Crăciunul și sunt singur, veniți să facem un toast?”

Un bătrân de 94 de ani a sunat la carabinieri  pentru a spune că se simte singur și dorea ca unul dintre ei să vină să ciocnească cu el un pahar de Crăciun. Protagonistul poveștii este un bărbat în vârstă de 94 de ani din Alto Reno care a chemat carabinierii din  Vergato,  Bologna, spunând că este „singur acasă: ”Nu îmi lipsește nimic, am nevoie doar de o persoană fizică cu care să ciocnesc un pahar de Crăciun. Dacă este cineva disponibil, vă rog să veniți 10 minute la mine. Copiii mei sunt departe, am 94 de ani și sunt deprimat ”  

Citește și Varianta Covid, Johnson se gândește la o nouă blocare națională

Astfel, potrivit presei italiene La Repubblica, după apelul telefonic, carabinierii  s-au dus la casa domnului Fiorenzo care îi aștepta. Bărbatul le-a povestit viața sa, le-a povestit despre socrul său  , mareșal, care în timpul celui de-al doilea război mondial a comandat stația Arma di Porretta Terme.

Carabinierii au stat de vorbă cu bătrânul, au făcut un toast și apoi au sunat  rudele vârstnicului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Acest articol a fost verificat cu https://video.repubblica.it/cronaca/bologna-la-telefonata-di-fiorenzo-94-anni-ai-carabinieri-sono-solo-passate-per-un-brindisi
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.