Italia, la 19 ani și-a ucis tatăl cu 20 de lovituri de cuțit: era gelos, violent și dependent de alcool

Un student de 19 ani și-a ucis tatăl în vârstă de 52 de ani în Italia, provincia Torino, în urma unei dispute aprinse în casă în timpul carantinei de coronavirus . S-a întâmplat aseară de față cu mama și cu fratele lui. Tânărul  a fost arestat de poliție și  anchetat pentru a descoperi  motivul crimei

Potrivit presei italienei, carabinierii au confiscat patru cuțite diferite de bucătărie, și unele  rupte în încercarea de a lovi bărbatul. Crima a avut loc sub ochii fratelui său mai mare de 21 de ani. El ar fi încercat să-și apere mama dar nu a luat parte la crimă.  Conform primelor constatări ale autorităților, de mai mulți ani  situația în acea familie era extrem  dificilă: bărbatul era gelos, violent și avea probleme cu alcoolul, însă împotriva lui nu au existat reclamații în ultimii ani.

Papa: „Chiar și în ziua de azi sunt prea mulți sclavi, locuri de muncă nedrepte și prost plătite”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.